Nakladatelství Počet knih: 352

na stránku
  • 229,00 Kč

    V Boubelicích, jedné docela obyčejné české vesnici, před lety zanikl fotbalový klub a teď navíc hrozí totéž hospůdce, která živoří v blízkosti zpustlého hřiště. Sveřepá snaha hlavního hrdiny probudit zájem o blaho dřímající vesnice je provázena řadou trapasů, komických situací, přehmatů, dílčích vítězství i proher. Nakonec však dospěje ke zdárnému finále.

  • 219,00 Kč

    Autorka svěžím jazykem napsaných povídek čerpá ze svých vlastních zážitků a zkušeností.  Kromě textů dvou úspěšných rozhlasových her knihu tvoří povídkové příběhy o tom, jak snaha některých lidí pomoci druhému přechází z generace na generaci, či jak dobrá vůle blízkých komplikuje rodinné situace.

  • 269,00 Kč

    Skutečné kriminální případy v podání expolicisty Karla Tichého, který stál u takových kauz jako loterie „Milionář“, „MON“, „Krakatice“, loterie „BINGO“, „Kmotr“ a dalších. Poutavě popisuje pozadí těchto případů i jejich prorůstání do nejvyšších pater justice i politiky u nás.

  • 199,00 Kč

    Rodina je základem každé zdravé společnosti. A děti reprezentují její budoucnost. Pro pozitivní formování osobnosti mladého člověka je čím dál zásadnější, v jakém rodinném prostředí vyrůstá. Tento sborník se snaží nastínit cestu, jak posílit českou rodinu v jejich základních funkcích.

  • 489,00 Kč

    Postava Jana Půlpytla a jeho rodiny rámuje rozsáhlou publikaci, v níž autor na základě četné dobové dokumentace vytváří plastický obraz československého zahraničního a domácího odboje, i krutou represi nacistického aparátu.

  • 249,00 Kč

    Máte-li čas a náladu, uvařte si šálek kávy, či nalijte sklenku něčeho slušného a pojďte se potkat s osobnostmi, které se kdysi, některé dříve, jiné daleko později, po svém vstupu na tento svět řádné nadechly a letěly s tou vizí oslnit okolí, být slavní a užiteční, či si aspoň s rukama v kapsách hvízdat a dělat lidem radost. 

Zobrazeno 217 – 222 z 352 položek