Nakladatelství Počet knih: 352

na stránku
  • 239,00 Kč

    „Jen dvě odvětví u nás fungují hůř než politika. Justice a média,“ říká spisovatel a hudebník Petr Štěpánek, autor knihy Reportáž psaná po popravě, a dodává: „Kdysi jsem to říkával jako veselý bonmot, dnes už vím, že je to smutná pravda.“

  • 429,00 Kč

    Tradiční publikace k proběhlému XII. Mistrovství světa ve fotbale Qatar 2022 seznámí čtenáře s celým průběhem kvalifikačních zápasů i celého mistrovství. Přináší řadu statistik, výsledkových tabulek a informací. Vzhledem k netradičnímu termínu a místu konání autor věnoval pozornost i seznámení čtenáře s prostředím Kataru a do knihy zařadit řadu postřehů.

  • 239,00 Kč

    Kdopak by neměl rád zvířátka? Ale víte, odkud vlastně které pochází? Že rys žije v Evropě a levhart v Asii? Grizzly v Americe a klokan v Austrálii?  Hroch v Africe a tuleň v Antarktidě? A znáte zvířátka naší země? Že ano? Pojďte se tedy přesvědčit! A pokud ne, tak se o nich něco také dozvědět s touto knížkou.

  • 239,00 Kč

    Svoboda je krásná věc, ale umí leckdy i pořádně potrápit. Lokační manažer Jiří Derer rizikům tohoto druhu čelí statečně a s přehledem. Jeho řemeslo sice působí na pozorovatele zvenčí jako svoboda sama, ale on nejlépe ví kolik opravdové volnosti si při jeho provozování lze ve skutečnosti dopřát.

  • 249,00 Kč

    Paříž! Víme o ní ještě dřív, než se nám podaří ji spatřit na vlastní oči. Město na Seině se už od první chvíle usadí v srdci. Neoslňuje nádherou, ale přirozenou elegancí. A k tomu se pak ještě řadí i osobní zážitky a setkání. Vstupují do člověka jako pevné zážitky v čase. Pojďme se tedy společně vydat na procházku městem, někde se zastavit a třeba i...

  • 249,00 Kč

    Pavlu Tesařovi, hrdinovi knihy, komplikuje život - právě tak jako jeho choti - marné čekání na potomka. A když pak přece jen nadejde onen toužebně očekávaný den, náležitě se vyděsí. Ocitá se totiž v roli, o které se mu předtím nemohlo zdát ani v těch nejdivočejších snech ... Otěhotněl!

Zobrazeno 241 – 246 z 352 položek