Nakladatelství Počet knih: 352

na stránku
  • 69,00 Kč

    Z více než tří tisíců chráněných stromů a stromořadí se publikace podrobně zmiňuje o 300 z nich. Kromě popisů a fotografií přináší i zajímavosti z jejich neobyčejné historie NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 69,00 Kč

    Tento svazek oblíbené edice popisuje maloplošná chráněná území, v nichž návštěvníci mohou vidět zajímavé skalní útvary, jeskyně, geologické profily, romantická údolí, cenné lesní, lesostepní, luční, mokřadní a jiné formace NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 69,00 Kč

    Představuje čtyři národní parky a 24 chráněných krajinných oblastí, z nichž 5 je součástí celosvětové sítě biosférických rezervací programu MAB UNESCO NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 69,00 Kč

    Kniha je pozvánkou k návštěvě 40 městských památkových rezervací. Po stručné historii každého města jsou popsány nejzajímavější architektonické památky a umělecká díla NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 69,00 Kč

    V dalším svazku edice Navštivte… se podíváme za zvířaty. Navštívíme zoologické zahrady, obory, medvědária hradů a zámků, dozvíme se jak žijí zvířata v záchranných stanicích, podíváme se za hrdiny oblíbených večerníčků NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 69,00 Kč

    Příhraniční Šluknovský výběžek byl kdysi neprávem opomíjenou částí republiky. I tady najdeme historická města s památkami, ale především řadu krásných přírodních koutů, ještě nezatížených rozvojem cestovního ruchu NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

Zobrazeno 337 – 342 z 352 položek