Elektronické

Elektronické knihy ve formátu PDF. E-knihy je možné zaplatit pouze bankovním převodem. Po obdržení platby Vám bude kniha s daňovým dokladem doručená do 48 hodin na Vaší e-mailovou adresu.

na stránku
  • 100,00 Kč

      Poeticky laděný příběh se bude číst jedním dechem, protože přibližuje křehkost vztahů ve dvou vzdálených světech a zároveň oslavuje upřímný lidský cit, který nemůže vymizet ani v našem století.

  • 60,00 Kč

    Z kanadského Montrealu přiletí do New Yorku na pohřeb bratra, který prohrál svůj zápas století, ne v ringu, ale kdesi uprostřed ulice v rozbitém autě. Jeho manželka Cynthia je přesvědčena, že nehoda byla předem připravena.

  • 60,00 Kč

    Humoristický román o učiteli, kterého počítač vybral, aby se zúčastnil soutěže o Ideálního Čecha.

  • 50,00 Kč

    Urna nepatří na kredenc.Přináši to smůlu. Hrdina knihy to poznává na vlastní kůži. Po hádce s matkou odchází k btratrovi, kde se znovu zamiluje do ženy, do které se zamiloval i jeho bratr.

  • 100,00 Kč

    Román je volně inspirován osudy malého týmu českých lékařů a dalšího personálu, jenž působil v čase 2. světové války právě v daleké Číně. (Není tedy „literaturou faktu.“) Příběh sám je ale symbolickým poděkováním všem zahraničním lékařům, nejen českým, kteří čínské zemi pomáhali v nemilosrdném boji s japonskými agresory.

  • 90,00 Kč

    Kniha obsahuje množství oblíbených rodinných kuchařských receptů, díky nimž si můžeme uvařit cvekálky, kucmoch, šušňák, jihočeskou zavrcenou a šestinedělkovou polévku, jakož i vejmrdu či pumpernykl, nebo upéct správnou svíčkovou, tažený štrúdl, mydlipupky a další dobroty, o kterých se nám možná ani nesnilo.

Zobrazeno 25 – 30 z 31 položek