Turistika Počet knih: 42

na stránku
  • 69,00 Kč

    V dalším svazku edice Navštivte… se podíváme za zvířaty. Navštívíme zoologické zahrady, obory, medvědária hradů a zámků, dozvíme se jak žijí zvířata v záchranných stanicích, podíváme se za hrdiny oblíbených večerníčků NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 140,00 Kč

    Turistická encyklopedie o skalních hradech v České republice.

  • 50,00 Kč

    Vlakem, na kole, autem, po řece, autobusem a také se tam chodí pěšky. To proto, abyste se dostali do ráje. Do úžasné vsi při Berounce, do zasněných údolí té skvělé řeky, do hlubokých lesů nad jejími zákruty a peřejemi, k tamním divokým skalám.

  • 140,00 Kč

    Zdeněk Fišera, známý autor encyklopedických knih a turistických průvodců, provede čtenáře hradními kaplemi na Moravě a také ve Slezsku, a to nejen na našem území, ale také na území dnešního Polska, které dříve náleželo k Českým zemím. Jedinečný průvodce je doplněn QR cody, mapovými prvky a fotografickou přílohou.

  • 169,00 Kč

    Průvodce provází čtenáře nejen stručnou historií dráhy u nás, ale také vysvětluje jak fungují jednotlivá drážní zařízení a samozřejmě je přivádí k nezajímavějším a nejvýznamnějším viaduktům, tunelům, drážním zařízením, muzeím, nádražím a na mnoho dalších míst.

  • 169,00 Kč

    Turistický průvodce pro milovníky památek i železnic. Doplněno o zajímavosti ze světa železnic a typy na výlety za miniaturami hradů a zámků v Čechách.Vychází v červnu 2019

Zobrazeno 31 – 36 z 42 položek