Turistika Počet knih: 42

na stránku
  • 159,00 Kč

    Nejen kostely, ale i celá řada klášterů byla stavěna jako opevněné prostory, kde bylo možné se v případě nebezpečí také bránit. Známý encyklopedista a autor turistických průvodců přináší ve své nové knize přehled podobně opevněných církevních památek a doplňuje tak svoji předchozí publikaci Opevněné kostely Moravy a Slezska.

  • 229,00 Kč

    Romantická krajina Mělnicka, Kokořínska, Mladoboleslavska a Mnichovohradišťska je plná nádherných a zajímavých památek, přírodních zajímavostí a kouzelných výhledů. Tento praktický turisticko-historický průvodce provede čtenáře okolím těchto měst, zavede ho na řadu pozoruhodných míst.

  • 29,00 Kč

    Kniha jistě udělá radost všem pohodovým čtenářům, kteří neočekávají žádná velká dramata. Jak autor sám říká: Hlavní hrdinové prostě a jednoduše jedou na vodu. NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 299,00 Kč

    Netradiční reportážní průvodce Za mistry křehké krásy vychází při příležitosti Mezinárodního roku skla 2023 a navazuje na knihu Po stopách českých sklářů, kterou vydalo nakladatelství Grada v roce 2019. Zamýšlenou trilogií turistických cest do manufaktur tohoto sklářského řemesla uzavře svazek Po stopách moravských a slovenských sklářů, na jehož rukopisu...

  • 190,00 Kč

    Průvodce po čarokrásné krajině České Kanady

  • 189,00 Kč

    Kniha turistických reportáží známé a uznávané novinářky a reportérky Taťány Březinové přináší čtenářům nabídku pozoruhodných výletů do řady zajímavých lokalit naší republiky i jejího okolí, které jsou úzce spjaté s naší historií. Kniha je zároveň literaturou faktu i turistickým průvodcem určeným pro všechny nadšence do historie a turistiky.

Zobrazeno 37 – 42 z 42 položek