Nakladatelství Počet knih: 353

na stránku
  • 229,00 Kč

    Kniha unikátních osobních vzpomínek Václava Junka, bývalého režiséra, dramaturga a producenta ČST a známého spisovatele a publicisty, na setkání s řadou známých osobností kulturního a společenského života.

  • 249,00 Kč

    Slušné chování by měl ovládat každý, alespoň natolik, aby nevypadl mezi lidmi jako naprostý buran. Jak toho docílit snadno a rychle, čemu se vyhnout a co mít naopak na mysli, o tom všem je kniha Václava Soldáta.

  • 429,00 Kč

    Poslední hvizdy píšťalek rozhodčích v prosinci pravidelně ukončí honbu za mistrovskými body. Tribuny osiří a hráči si začnou vychutnávat dny dovolené, a s nimi i tradiční atmosféru vánočních svátků. Ale jen co starý rok odhodí svůj kabát, a oblékne se do nového, fotbalový fanoušek, lačný po dramatech na zelených pažitech a gólech, s radostí...

  • 119,00 Kč

    Studium dějin vlastního národa a státu je nejen určitým sebe-identifikujícím momentem každé země, ale slouží jako vodítko pro pochopení jejího osudu a stanovení správných budoucích cílů.

  • 199,00 Kč

    Každý člověk i zdravotní systém by se měli snažit, aby lidé byli po drtivou část svého života zdraví, a když onemocní, tak aby se opět uzdravili a nikoliv se jen léčili. Je proto rolí státu, aby takovému zdravotnímu systému otevřel dveře.

  • 289,00 Kč

    Pošahaný svět je kniha povídek, které autor pravidelně s velkým ohlasem zveřejňuje na svém blogu. Jedná se o příběhy z běžného života. Jejich hlavním smyslem je v tomto složitém světě čtenáře pobavit. Legrace je totiž velmi málo! VÝBOR ÚSPĚŠNÝCH POVÍDEK Z AUTOROVA BLOGU

Zobrazeno 247 – 252 z 353 položek